krabbescheer kopen

Krabbescheer

Krabbescheer, een zuurstofplant die perfect is voor in iedere vijver. Niet alleen helpt krabbenscheer om je water helder te houden, maar het helpt ook om een gezond zuurstofniveau te handhaven voor je waterleven. Bovendien is het een sterke zuurstofplant die nauwelijks verzorging nodig heeft.

Krabbescheer, een zuurstofplant die perfect is voor in iedere vijver. Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Krabbescheer kopen voor de vijver

Krabbescheer is een populaire vijverplant, die op het wateroppervlak van de vijver drijft. De zuurstofplant is een geweldige aanvulling voor elke vijver en wordt vaak gekozen vanwege zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen en levendige bladeren. Krabbescheer is een sterke en winterharde plant die de zuurstof afgeeft aan het water waardoor jouw vijver en het leven hierin gezond blijft. Het is een geweldige zuurstofplant jouw vijver helemaal opfleurt. Bovendien beschermd de zuurstofplant het water in de vijver van zonlicht waardoor algengroei minder kans maakt, een ideale keuze dus!

Krabbescheer in combinatie met vissen

Krabbescheer gaat goed samen met waterleven in de vijver. Vissen en andere waterdieren hebben geen problemen met deze winterharde zuurstofplant. Zelfs vissen die niet goed samengaan met waterplanten hebben geen moeite met krabbenscheer, een goed voorbeeld hiervan zijn de koikarpers. Koi's staan erom bekend dat zij iedere waterplant slopen, dit doen ze bij krabbescheer niet doordat deze waterplant doordat hij drijft weinig ruimte in beslag neemt. Ook heeft de waterplant kleine karteltjes aan de aan de bladeren zitten, dit maakt dat karpers de plant niet aantrekkelijk vinden om op te eten. krabbescheer is dus zelfs ideaal voor in je koivijver!

Krabbescheer kan bij van der Velde Waterplanten per 6 bosjes of per 12 bosjes gekocht worden. 6 bosjes krabbenscheer kosten 19,95,- en 12 bosjes krabbenscheer kosten 29,95,-.

Krabbescheer kun je kopen bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken de krabbescheer goed zodat het mooi en gezond aankomt bij u, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Krabbescheer Stratiotes Aliodes | Een van de beste zuurstofplanten voor in de vijver!

Krabbescheer, de drijvende zuurstofplant die door zijn filterende werking het water in jouw vijver gezond houd. Ook houd de waterplant zonlicht tegen, hierdoor ontstaat er minder snel algvorming in het vijverwater, ideaal dus! Wil je nu meer weten over deze waterplant, lees dan snel verder. Krabbescheer van dichtbij Krabbescheer kopen? Shop onze krabbenscheer rechtstreeks uit eigen kwekerij Vijverplanten, Zuurstofplanten, Drijfplanten Krabbescheer – 6 stuksStratiotes Aloides €19,95 In...


WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB