Marimo mosballen kopen

Marimo mosballen

Marimo mosbal is een unieke, opvallende waterplant die schoonheid en dimensie toevoegt aan elk aquarium of vijver. In tegenstelling tot andere waterplanten bestaat de Marimo mosbal uit dicht opeengepakte groene algenstrengen, die vervolgens tot een “bal” worden samengevlochten. Het is niet alleen eye-catcher, maar het helpt ook je water schoon te houden door overtollige voedingsstoffen te filteren.

Marimo mosbal is een unieke, opvallende waterplant die schoonheid en dimensie toevoegt aan elk aquarium of vijver.  Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Marimo mosballen kopen voor de vijver

Marimo mosballen zijn een unieke en aantrekkelijke aanvulling op jouw vijver. Deze ronde, groene ballen van mos zijn niet alleen decoratief, maar ook goed voor het water door als natuurlijke filtermateriaal te fungeren. Marimo mosballen zijn gemakkelijk in onderhoud en overleven het hele jaar door, waardoor ze een ideale keuze zijn voor de vijver. Bovendien hebben ze een rustgevende uitstraling, die jouw vijver een ontspannen en natuurlijke sfeer geeft. Koop vandaag nog Marimo mosballen en verrijk jouw vijver met deze prachtige zuurstofplant.

Mosballen als krachtige waterzuiveraar

Marimo mosballen kunnen helpen bij het reguleren van het waterbalans in een vijver of aquarium door bacteriën op te nemen en af te geven. Hierdoor worden nuttige bacteriën gestimuleerd en wordt de groei van ongewenste algen verminderd. Daarnaast is de Marimo een natuurlijke filter voor fijn stof en afvalstoffen, en draagt het bij aan een gezonde leefomgeving voor vissen en andere vijverplanten in de vijver. Omdat Marimo weinig onderhoud nodig heeft en ook in lagere lichtomstandigheden overleeft, is het een geweldige toevoeging aan jouw vijver, zonder veel extra inspanning.

Mosbal en zijn betekenis

De Marimo mosbal is afkomstig uit Japan en heeft daar een bijzondere betekenis. In Japan worden Marimo gezien als symbool van liefde, geluk en vriendschap, en ze worden vaak gegeven als cadeau aan geliefden en vrienden. Het verhaal gaat dat Marimo ontstaan zijn uit de tranen van de godin van het meer, die huilde om haar verloren liefde. Haar tranen veranderden in kleine groene ballen van mos, die op het wateroppervlak drijven. De Marimo zijn dus een uniek symbool van emoties en verbondenheid, en worden met veel zorg behandeld en beschermd in Japan.

Buiten Japan is de Marimo ook steeds populairder geworden als aquarium- en vijverdecoratie, en wordt geapprecieerd om zijn unieke uiterlijk en milieuvriendelijke kwaliteiten. Dus of je nu op zoek bent naar een aandenken aan een speciaal moment, of gewoon wilt genieten van de natuurlijke schoonheid in je vijver, Marimo mosballen zijn een uitstekende keuze.

Mosbol voor in een aquarium

n een aquarium kan de Marimo mosbal een positieve impact hebben op het water en de leefomgeving voor de vissen en andere waterplanten. Door bacteriën en afvalstoffen op te nemen en nuttige bacteriën te stimuleren, wordt de waterkwaliteit verbeterd en de groei van ongewenste algen verminderd. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat jouw aquarium gezond en schoon blijft, zonder veel extra onderhoud.

Een voordeel van het kopen van Marimo mosballen bij Van der Velde Waterplanten is dat ze worden geleverd uit eigen kwekerij. Hierdoor weet je zeker dat je kwalitatief hoogwaardige producten koopt, die speciaal zijn verzorgd en gekweekt voor de Nederlandse markt. Bovendien kun je rekenen op de expertise en klantenservice van Van der Velde, waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw Marimo mosballen in jouw aquarium. Koop vandaag nog Marimo mosballen bij Van der Velde Waterplanten en verrijk jouw aquarium met deze unieke en prachtige waterplant!

Mosballen kan bij van der Velde Waterplanten per 5 bosjes of per 10 stuks gekocht worden. 5 mosballen kosten 14,95,- en 10 stuks  mosballen kosten 29,95,-.

Mosballen kun je kopen bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken de mosballen goed zodat het mooi en gezond aankomt bij u, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Marimo mosballen | Sterk zuiverende waterplant voor in een aquarium of in de vijver

Marimo mosballen zijn ronde waterplanten die op de bodem van het water leven. Ze komen oorspronkelijk uit Japan, hier geloven ze dat de mosbal door zijn reinigende werking geluk brengt. Wil jij nou alles te weten komen over deze interessante waterplant, lees dan snel verder! Mosbal in de vijver Marimo mosbal kopen? Shop onze mosballen rechtstreeks uit eigen kwekerij Vijverplanten, Zuurstofplanten Marimo Mosballen – 5...


WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB