Waterpest kopen

Waterpest

Waterpest een zuurstofplant die perfect is voor zowel de vijver als aquarium. Niet alleen helpt waterpest om je water helder te houden, maar het helpt ook om een gezond zuurstofniveau te handhaven voor je waterleven. Bovendien is het super eenvoudig te verzorgen. Plaats het gewoon in je aquarium of vijver en laat de natuur zijn gang gaan!

Waterpest een zuurstofplant die perfect is voor zowel de vijver als aquarium.  Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Waterpest kopen voor de vijver

Waterpest is een goede vijverplant, die vooral voorkomt in ondiepe vijvers, meren, beken en rivieren. Het is een geweldige aanvulling voor elke vijver en wordt vaak gekozen vanwege zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen en levendige bladeren. Waterpest is een snelgroeiende plant die de algengroei in toom kan houden door ermee te concurreren om licht en voedingsstoffen. Het is een geweldige zuurstofplant, die de vissen en andere waterdieren in je vijver van zuurstof voorziet. Bovendien is het een uitstekende keuze voor schaduwplekken in uw vijver tijdens de hete zomermaanden.

Waterpest voor in een aquarium

Waterpest in het aquarium is een ideale zuurstofproducent en kan zowel als achtergrond als middenzone worden gebruikt. Hij neemt enorm veel afval stoffen op en fungeert dus als een soort van filter die het water schoon houd. De plant heeft niet veel nodig om het goed te doen maar om Waterpest toch het optimale te geven dient hij in wat kouder water te worden geplaatst bij normale verlichting. Als er meer verlichting aanwezig is kan hij ook warmer worden gehouden tot 26 graden. Waterpest is een snelle groeier en dient dus regelmatig gesnoeid te worden. Dit kan gewoon worden gedaan door een stuk af te knippen. Het afgeknipte stuk kan eventueel worden terug geplant.

Waterpest hebben wij al vanaf 5 bosjes voor € 19,95. Speciale aanbieding voor waterpest is € 29,95 voor 10 bosjes.

Waterpest is een ongelooflijk populaire waterplant onder vijverbezitters en aquariumhobbyisten. Dit komt door zijn indrukwekkende vermogen om een grote hoeveelheid zuurstof te produceren en zijn snelle groei. Waterpest staat er ook om bekend dat het relatief gemakkelijk te onderhouden is, waardoor het ideaal is voor beginnende aquarianen en tuiniers.

Waterpest Elodea Canadensis | DÉ zuurstofplant voor helder water

Waterpest, veel mensen hebben deze waterplant wel eens gezien. Het is namelijk de zuurstofplant voor op de bodem van het aquarium of de vijver, de stengels van deze zuurstofplant groeien omhoog en zweven door het water. Wil jij nou alles weten over deze ideale zuurstofplant? Lees dan snel verder! Waterpest in de vijver Waterpest kopen? Shop onze waterpest rechtstreeks geleverd uit eigen kwekerij Vijverplanten,...


WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB