Zwanenbloem in bloei

Zwanenbloem

Zwanenbloem, de perfecte moerasplant voor in iedere vijver. Niet alleen helpen zwanenbloemen om je water helder te houden, maar het helpt ook om een gezond zuurstofniveau te handhaven in het water. Bovendien is het een sterke, winterharde plant die weinig verzorging nodig heeft en die mooie bloemen krijgen wanneer de plant in bloei staat!

Zwanenbloem, de perfecte moerasplant voor in iedere vijver. Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Zwanenbloem kopen voor de vijver

Zwanenbloem is een van de beste vijverplanten die tot 40 centimeter diep gepland kan worden op de bodem van de vijver. De moerasplant is een geweldige aanvulling voor elke vijver en wordt vaak gekozen vanwege zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen en mooie grote roze bloemen wanneer de plant in bloei staat. Zwanenbloem is een sterke en winterharde waterplant die zuurstof afgeeft aan het water waardoor jouw vijverwater gezond en in balans blijft. Het is een geweldige moerasplant die jouw vijver helemaal opfleurt!

Zwanenbloem de beste moerasplant

Zwanenbloem is de beste moerasplant voor in de vijver omdat het je vijverwater van zuurstofvoorziening voorziet. Het blad van de bloem lijkt een beetje op een zwaan, vandaar de naam zwanenbloem. De waterplant helpt de pH-waarde te stabiliseren waardoor de groei van algen verminderd wordt.

Zwanenbloem kan bij van der Velde Waterplanten per 4 bosjes of per 12 bosjes gekocht worden. 4 bosjes zwanebloem kost 14,95,- en 12 bosjes zwanebloemen kost 39,95,-.

Zwanenbloem kun je kopen bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken de zwanenbloemen goed zodat het mooi en gezond aankomt bij u, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Zwanenbloem, Butomus Umbellatus | Een ideale moerasplant!

Zwanenbloem, de moerasplant die zuurstof afgeeft aan het water in je vijver en hiermee de vijver in balans houd! Doordat de waterplant winterhard is komt hij zonder enige moeite ieder seizoen door en staat hij ieder jaar weer mooi in bloei! Zwanenbloem in bloei Zwanenbloem kopen? Shop onze zwanenbloemen rechtstreeks geleverd uit eigen kwekerij Waterplanten, Vijverplanten Zwanenbloem – 4 stuksButomus Umbellatus €14,95 In winkelwagen -11%Offer Ends In:1016Dagen00:53:04 Waterplanten, Vijverplanten Zwanenbloem...


WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB