Hoornblad kopen

Hoornblad

Hoornblad, een zuurstofplant die perfect is voor zowel de vijver als het aquarium. Niet alleen helpt hoornblad om je water helder te houden, maar het helpt ook om een gezond zuurstofniveau te handhaven in het water. Bovendien is het een sterke en snelgroeiende plant die weinig verzorging nodig heeft.

Hoornblad, een zuurstofplant die perfect is voor zowel de vijver als het aquarium. Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Hoornblad kopen voor de vijver

Hoornblad is een van de beste vijverplanten die tot 120 centimeter diep gepland kan worden op de bodem van de vijver, maar ook op het wateroppervlak gegooid kan worden en daar zal blijven drijven. De zuurstofplant is een geweldige aanvulling voor elke vijver en wordt vaak gekozen vanwege zijn onderhoudsvriendelijke eigenschappen en mooie groene bladeren. Hoornblad is een sterke en winterharde waterplant die zuurstof afgeeft aan het water waardoor jouw vijver en het leven hierin gezond blijven. Het is een geweldige zuurstofplant jouw vijver binnen korte tijd begroeid. Bovendien beschermd bied hoornblad beschutting voor de vissen in jouw vijver.

Hoornblad de beste zuurstofplant

Hoornblad is de beste zuurstofplant voor in de vijver omdat het je vijverwater van zuurstofvoorziening voorziet en beschutting bied voor het leven in de vijver. Het blad is gevormd als een hoorn en zorgt ervoor dat er veel water door het blad stroomt, waardoor er efficiënt zuurstof in het water terecht komt. Bovendien helpt hoornblad bij het reguleren van de pH-waarde en het verminderen van de groei van algen door een deel van de nutriënten uit het water op te nemen.

Hoornblad kan bij van der Velde Waterplanten per 6 bosjes of per 12 bosjes gekocht worden. 6 bosjes hoornblad kost 19,95,- en 12 bosjes hoornblad kost 29,95,-.

Hoornblad kun je kopen bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken het hoornblad goed zodat het mooi en gezond aankomt bij u, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Hoornblad, Ceratophyllum Demersum | Een ideale waterplant!

Hoornblad, deze zuurstofplant is geschikt voor bijna iedere vijver, dit maakt hem ook zo speciaal! Maar waarom wordt hoornblad nou eigenlijk gezien als een van de beste zuurstofplanten? In dit blog leg ik je er alles over uit! Groeiend hoornblad in de vijver Hoornblad kopen? Shop ons hoornblad dat rechtstreeks uit eigen kwekerij geleverd wordt Vijverplanten, Zuurstofplanten Hoornblad – 6 bosjesCeratophyllum Demersum €19,95 In winkelwagen -13%Offer Ends In:1015Dagen23:41:16 Vijverplanten,...


WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB