Irissen Lissen

Irissen

Iris, ook wel Lis genoemd, is een water zuiverende moerasplant die vaak wordt gebruikt om vijvers, fonteinen en vijverranden te versieren. Irissen zijn winterharde waterplanten wat wil zeggen dat zij zonder moeite ieder jaargetijde doorkomen. De iris bestaat in verschillende kleuren, namelijk blauw, wit, geel, paars, zwart en de roze lis. Deze diversiteit en onderhoudsvriendelijkheid maakt de lis de ideale vijverplant voor vele vijver eigenaren!

Iris, ook wel Lis genoemd, is een water zuiverende moerasplant die vaak wordt gebruikt om vijvers, fonteinen en vijverranden te versieren. Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Irissen kopen voor de vijver

Irissen, deze water zuiverende moerasplanten is de ideale keuze voor in de vijver om de volgende redenen. De vijverplant heeft prachtige bloemen in verschillende kleuren, waaronder blauw, paars, roze en geel, die de vijver een aantrekkelijke uitstraling geven. Hiernaast helpen de wortels van de Iris bij het filteren van het vijverwater en verwijderen nutriënten die slecht zijn voor andere waterplanten-en dieren. Hierdoor wordt het water gezonder en helderder. Ook is de Iris door zijn winterhardheid gemakkelijk in de verzorging en de plant heeft een lange bloeitijd waardoor er lang genoten kan worden van de prachtige waterplant.

Irissen de beste moerasplant

Moerasplanten zoals de Iris, zijn onmisbaar in de vijver omdat ze helpen bij de waterzuivering waardoor de waterwaardes verbeteren. Ze nemen nutriënten en verontreinigingen op uit het water en bevorderen de groei van goede bacteriën die helpen bij het afbreken van afvalstoffen. Bovendien verbeteren ze de biodiversiteit in de vijver, waardoor het een leefgebied wordt voor veel verschillende soorten aquatische dieren, zoals vijver vissen.

Irissen kunnen bij van der Velde Waterplanten in allerlei verschillende kleuren gekocht worden. De waterplanten kunnen per 4, 12 of 30 stuks gekocht worden. Een bosje van 4 Lisdoddes kost bij ons slechts 14,95,-.

Irissen kunnen gekocht worden bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken de Irissen goed zodat ze mooi en gezond aankomen bij onze klanten, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Iris Lis | Alles over de Iris en waarom een Lis de beste vijverplant is!

Een Iris, je hebt er vast en zeker wel een van gehoord, maar wat maakt deze waterplant nou eigenlijk zo waardevol voor in mijn vijver. Ik als vijverspecialist begrijp dat het selecteren van de beste waterplanten voor jouw vijver een lastige klus kan zijn, daarom vertel ik je in dit blog alles wat je moet weten over de Lis en...


Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB