Veelgestelde vragen

Dat is uiteraard mogelijk. Omdat ons assortiment verdeelt staat over verschillende kwekerijen is er slechts een beperkt assortiment verkrijgbaar. Ons bezoek adres vindt je hier.

Indien je advies wilt vragen wij altijd om een afspraak te maken zodat wij er rekening mee kunnen houden en een specialist voor je klaar hebben staan. Contact pagina vindt je hier.

Onze planten komen rechtstreeks vanuit onze eigen kwekerij. Voor vertrek vindt altijd een kwaliteitscontrole plaats, waarna de planten op professionele wijze worden ‘’droog’’ verpakt. Bijgeleverd zit een instructie waarmee u het product binnen enkele secondes ingericht heeft.

Bestel je voor 06.00 uur dan wordt je pakketje in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden. Meer informatie vind je hier.

Bestel je voor meer dan € 50,- dan versturen wij je pakketje gratis!* Bij bestellingen tot € 50,- zijn de verzendkosten € 4,95. Lees hier meer over verzendkosten.

Je hebt veel verschillende manieren om te betalen bij Van der Velde Waterplanten. Van iDeal tot Creditcard. Hier kun je alle betaalmogelijkheden bekijken.

Je ontvangt een Track & Trace code van ons. Lees hier kun je alle betaalmogelijkheden bekijken.

Op het moment dat een bestelling geplaatst is wordt deze direct ingepland om uit de kwekerij te halen. Omdat wij de bestelling de zelfde dag versturen is het annuleren van een bestelling helaas niet mogelijk.

Alle lopende acties vind je terug onder het tabblad Acties.

De factuur kun je terugvinden in de bevestiging van de verzending, deze ontvang je per email zodra jouw bestelling wordt verzonden.