Kleine planten met verbluffend resultaat!

Mensen kijken bijna altijd naar het blad van de plant. Hoe groter, hoe beter. Maar de wortels zijn veel belangrijker. Al onze planten worden zo klein mogelijk bij je geleverd. Ja, dat lees je goed. Groot aangekochte planten groeien namelijk minder snel en goed, dan de klein gekweekte planten.

Unieke kweekmethode

De planten die worden geleverd zijn biologisch bemest. Daarna worden de planten in een winterslaap gebracht. Zodra de planten bij jou in de vijver ontwaken, beginnen zij aan een groeispurt.

Bescherming groeikern

Sommige soorten kunnen een bruin blad hebben. Dit betekent niet dat de plant niet goed is, maar het is een bescherming voor de groeikern. Dit bruine blad hebben we ook bewust laten zitten. In de winterrust hebben de meeste planten ook bruin blad ter bescherming van de groeikern.

Droog verpakt

De planten worden veelal droog verpakt in bekers van gerecycled plastic. De plant wordt beschermd met mos of perliet (witte korrels). Dit kan je verwijderen als je de planten uitpakt. In de bekers blijven de planten van goede kwaliteit en kunnen zelfs al een beetje groeien. Het is dan ook geen probleem om de inhoud van de bekers even te bewaren. Het beste kan er na ontvangst een klein beetje water worden toegevoegd. De gesloten bekers kunnen het best bewaard worden op een koele plek tussen de 5 en 10 graden.

Hoe snel groeit de plant?

Hoe snel de plant groeit blijft afhankelijk van de temperatuur en de hoeveelheid zon. Als het vriest, zullen de planten een minimale groei hebben. Maar zodra het warmer wordt en de zon gaat schijnen, groeien de planten snel. Ook kan de groeisnelheid per jaar verschillen. Soms komt de groei het ene jaar wel 6 tot 8 weken later op gang dan het jaar ervoor.

100% groei- en bloeigarantie

Onze waterplanten zijn met de grootst mogelijke zorg gekweekt. Er is speciale aandacht voor de ontwikkeling en groei van wortel tot plant. Bij het verpakken van jouw bestelling vindt er ook nog een kwaliteitscontrole plaats. Zo ben je er zeker van dat de planten die je bij ons aanschaft kerngezond zijn.

Waarom waterplanten van Simon van der Velde?

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Twijfel je over de kwaliteit?

Heb je planten ontvangen en je bent niet zeker van de kwaliteit? Laat het ons het liefst zo snel mogelijk weten, via dit formulier. Stuur even een foto mee, zodat wij met je mee kunnen kijken en adviseren. Blijkt dat de planten echt niet van goede kwaliteit zijn, dan bieden wij uiteraard garantie op de aanschaf. De garantie is één jaar geldig vanaf de aanschafdatum.

Wat is mijn garantiebewijs?

Je factuur of aankoopbewijs is ook gelijk jouw garantiebewijs. Je factuur wordt automatisch opgeslagen in jouw account. Zo raak je die nooit meer kwijt. Handig, toch?

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 285 reviews Trustpilot

HOE KUNNEN WIJ HELPEN?

Gratis en vrijblijvend advies op maat

In 6 stappen een heldere vijver

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!