Lisdodde Typha

Lisdodde

Lisdodde, ofwel Typha, is de ideale waterplant voor in de vijver. Met zijn sterk waterzuiverende functie zorgt de waterplant voor helder en gezond water, en met zijn winterhardheid is het een duurzame keuze voor de vijver. Lisdodde is eenvoudig in het onderhoud en bloeit elk jaar opnieuw. Voeg deze krachtige waterzuiverende plant toe aan uw vijver voor een prachtig resultaat en een gezonde leefomgeving voor uw vissen en andere waterbewoners. Kies voor de Lisdodde voor een mooie en gezonde vijver.

Lisdodde, ofwel Typha, is de ideale waterplant voor in de vijver. Lees meer

Alle waterplanten

Vind de geschikte waterplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Lisdodde kopen voor de vijver

Lisdodde, de moerasplant die de perfecte keuze is voor je vijver. Deze waterzuiverende waterplant houdt het water van jouw vijver helder en zorgt voor een gezond zuurstofniveau. Bovendien is de Lisdodde een sterke vijverplant, ook groeit de plant snel en is hij eenvoudig in het onderhoud. De Lisdodde is ook nog eens winterhard, wat betekent dat de waterplant ieder jaar opnieuw tot bloei zal komen, zonder dat je er extra aandacht aan hoeft te besteden. Voeg de waterplant: Lisdodde, Typha toe aan je vijver voor een gezonde en prachtige wateromgeving.

Lisdodde de beste moerasplant

Er zijn veel redenen waarom de waterplant Typha Lisdodde toegevoegd moet worden aan je vijver. Ten eerste is Lisdodde een uitstekende waterzuiveraar, die helpt het water helder en gezond te houden en alg te verminderen. Dit zorgt er automatisch ook voor dat de vissen en het andere leven in je vijver gezond en tevreden blijft. De Lisdodde is ook nog eens een mooi uitziende vijverplant die kleur en fleur geeft aan de vijver waardoor het de ideale aanvulling is op het uiterlijk van je vijver.

De Lisdodde kan bij van der Velde Waterplanten in twee verschillende varianten gekocht worden, namelijk de dwerglisdodde en de grote lisdodde. De waterplanten kunnen per 4, 12, 30 of zelfs 2000 stuks gekocht worden. Een bosje van 4 Lisdoddes kost bij ons 14,95,- en wij garanderen een 100% groei en bloeigarantie.

Lisdoddes kunnen gekocht worden bij Van der Velde Waterplanten. Iedere waterplant komt rechtstreeks uit onze eigen kwekerij. Wij verpakken de Lisdoddes goed zodat het mooi en gezond aankomt bij u, bovendien krijg je bij ons 100% groei- en bloeigarantie.

Lisdodde | Alles over de Typha en waarom dit de ideale vijverplant is!

De Lisdodde, een van de beste waterzuiverende moerasplanten en is een ideale aanwinst voor de vijver. Maar waarom is de Lisdodde, ofwel de Typha zo’n mooie aanwinst voor de vijver? Ik Simon, vijver- en waterplantenspecialist vertel je er in dit blog alles over! Grote Lisdodde Typha Latifolia Wat voor waterplant is een Lisdodde? Lisdodde planten zijn winterharde vijverplanten die vaak aan de oever...


Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

WIL JIJ 10% KORTING?

Ontvang updates per e-mail van Van der Velde Waterplanten Schrijf je in en blijf op de hoogte van handige vijver tips en speciale acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
Ontvang 10% korting
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB

Ik wil graag vrijblijvend vijver advies

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt advies op maat.

 

VrijblijvenVijverAdvieszonderpag
Welke soort vijver heb je al of wil je hebben?
Selecteer je (gewenste) vijver
Maximale uploadgrootte: 2MB