Al meer dan 35 jaar specialist in vijverplanten

Van der Velde Waterplanten in Bleiswijk is een gerenommeerd kweek- en handelsbedrijf voor alle mogelijke water- en vijverplanten. Het bedrijf van Simon en zoon Chris van der Velde is een echte specialist, ook op het gebied van aanleg, inrichting en onderhoud van vijvers in alle soorten en maten.

Visie en missie

Van der Velde heeft een heldere visie en een duidelijke missie. In onze huidige gecomputeriseerde en ‘versteende’ samenleving leeft een grote drang naar ‘terug naar de natuur’. Dat kan het snelst en het eenvoudigst door onze eigen leef- en werkomgeving natuurlijk, groen en blauw in te richten, met helder stromend water dat gezond wordt gehouden door een uitgebalanceerde water- en vijverplantenbegroeiing.
Van der Velde wil daar graag met 35 jaar vakkennis en ervaring een bijdrage aan leveren.

Erkend leerbedrijf

Van der Velde Waterplanten B.V. is een erkend leerbedrijf.
MBO studenten die een stageplek zoeken, kunnen altijd contact met ons opnemen. Wij bieden stageplaatsen voor studenten met de volgende opleiding: handel, magazijn beheer, export medewerker, logistiek, productie medewerker niveau 1, 2, 3 , 4. Intern worden opleidingen VCA, BHV, heftruckchauffeur- en rijopleidingen verzorgd.

MVO

Naast onze inzet voor het milieu, zetten wij ons ook in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Re-integranten, Wajong, vroegtijdige schoolverlaters en mensen met een beperking zijn bij ons welkom. Er is een samenwerking met Stichting Social Firm om werken en leren te kunnen combineren.

Waarom waterplanten van Simon van der Velde?

35 jaar ervaring

Uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Klanten over ons

Onze historie

1972
1986
1995
1998
2012
2015
2017

Concepten

van Simon van der Velde

Onder de naam Amazingworld heeft Van der Velde Waterplanten een groen-concept ontwikkeld. Om kinderen van 3 t/m 12 jaar op een leuke, educatieve en eenvoudige manier kennis te laten maken met planten. Voor bedrijven heeft Van der Velde waterplanten een duurzame groen oplossing ontwikkeld; Ecoworld

De producten van Amazingworld en Ecoworld zijn verkrijgbaar via GreenGifts.nl

Biosfeer Ecoworld plants
swampworld

ALLES WAT U MOET WETEN OVER UW VIJVER

Vijveradvies - Aparte Waterplanten - Speciale Acties
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!