Vijverplanten pakketten

Vijverplanten pakketten samengesteld door onze vijverspecialist Simon. Met deze complete pakketten maken wij het inrichten en beplanten van een vijver wel heel eenvoudig. De samenstellingen bestaan uit een selectie planten die vereist zijn om een nagenoeg onderhoudsvrije, gezonde en algenvrije vijver te creëren. Alle waterplanten zijn winterhard en worden geleverd met 100% groei- en bloeigarantie.

Vijverplanten pakketten samengesteld door onze vijverspecialist Simon. Lees meer

Alle vijverplanten

Vind de geschikte vijverplant voor jouw vijver.

Alle vijverplanten pakketten

Bestaan uit alleen winterharde waterplanten.

Daarom kies je voor Van der Velde Waterplanten

Gratis advies op maat

Vijverplanten uit eigen kwekerij

100% groei- & bloeigarantie!

Van der Velde Waterplanten scoort een 9,3 op basis van 376 reviews Trustpilot

Vijverplanten pakket kopen

Het grote voordeel van een door ons samengesteld vijverplantenpakket is dat de verschillende moerasplanten, zuurstofplanten, waterlelies en drijfplanten in een juiste verhouding in de vijver worden geplaatst.

Voor iedere vijvergrootte hebben wij een compleet uitgebalanceerd vijverpakket, veelal inclusief substraat, grond en bacteriën. Het wrot geleverd met stappenplan om waterplanten op de juiste manier op te potten, en met een beplantingsplan van de diverse dieptes (zones) in de vijver.

Beplanting voor de vijver

Het beste resultaat behaal je met het juiste beplantingsplan. De vijver dient onderverdeeld te worden in 5 zones. Iedere zone heeft zijn eigen diepte en per zone adviseren wij een plantensoort die daar het beste groeit. In het boek Simons Vijveradvies wordt hier uitgebreid op ingegaan.

Waterplantenpakket met winterharde planten

De waterplanten in de door ons samengestelde pakketten zijn winterhard. Sommige planten lijken in de winter te zinken of af te sterven, maar zullen in het voorjaar weer opbloeien. Ze zijn dus niet afgestorven. Heb je de juiste samenstelling en balans van het vijverwater te pakken, kun je jarenlang plezier hebben van deze prachtige planten.

Vijverpakketten voor een heldere vijver

De pakketten van Van der Velde Waterplanten zijn dusdanig samengesteld, dat de aanwezige planten voldoende zijn om het water te filteren en in balans te houden. Hierdoor is er geen filter of pomp meer nodig om het water te zuiveren. Tevens zorgen de waterlelies en drijfplanten ervoor dat de zon uit het water wordt gehouden waardoor algengroei wordt geremd.

Zuurstofplantenpakket tegen algengroei in de vijver

Zuurstofplantenpakketten bieden wij aan voor vijvers van diverse afmetingen. Deze zuurstofplanten zijn winterhard en zorgen voor een goede schuilplaats waterdieren als vissen of kikkers. Ze creëren helder water en zorgen voor een biologisch evenwicht in de vijver. De pakketten worden compleet geleverd, inclusief vijvermanden, klei, grind, voeding, oppotinstructie en beplantingstips.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips en acties.
ONTVANG 10% KORTING!